donderdag 13 november 2014

Vol verwachting klopt mijn hart!

Heerlijk avondje komt er weer aan. En als het niet het paard is dat ik hoor, is het vast je kind dat staat te trappelen om het verlanglijstje in de schoen te stoppen voor Sint en zijn inpakpieten.

Maar ja de kinderen van tegenwoordig hebben al zoveel. Of is jouw kind een uitzondering - neemt nog wel genoegen met een bellenblaas en kartonnen doos. Ja ja, tuurlijk vermaken kinderen zich daar ook mee. Maar als ouder voel je misschien ook de druk van buitenaf. Dat die spacescooter er nu wel van  moet komen want veel kinderen in de klas hebben er al 1, of om maar van het gezeur om die tablet af te zijn want de buurjongen had hem vorig jaar al gekregen. En nu hoef je hier niet aan mee te doen. Nee zeg! Dat laat je een ander toch niet voor je bepalen, dat kun jij makkelijk zelf. ;)

Maar hier dan voor het kind wat nog niks heeft, een leuk klein lijstje met verrassende, hippe, coole, originele cadeaus.

1. Glow in the dark knikkerbaan. Knikkeren was vroeger al leuk met je zelfgemaakte knikkerzak en als je geluk had die dag gevuld met flinke bonkers erin. Dit had ik graag willen hebben als kind. klik hier voor verkooppunt knikkerbaan!
2. Meerder keren een geldboompje gevraagd aan de Sint maar nooit gekregen. Deze regenbooglamp -Rainbow in my room - komt daar dan nog het dichtst bij in de buurt. Leuk op het nachtkastje van je kleine. En de vinder van de pot met goud moet zich even melden bij mama. Shop het lampje hier!3. Voor de nieuwsgierige en stoere ontdekkingsreizigers en coole chick is een kijkje in de verhalenwinkel van Circus Patz echt een aanrader. Neem nou het boek 'De buitengewoon opmerkelijke dagboeken van Gregor Groentestein'. Een bijzonder verhaal, zinnenprikkelend tot en met. Tip: lees het zelf als ouder. Leuk om er daarna met je kind over te hebben. Dit boek en nog veel meer vind je in de verhalenwinkel!4. Voor de kleintjes vanaf 3 jaar zijn deze houten geluidblokken helemaal super! Door het schudden van de blokken kun je 6 verschillende geluiden opwekken. In totaal zijn er 12 blokken waar je natuurlijk ook nog heel leuk mee kan bouwen. Hebben voor jouw kleintje, je shopt ze hier.5. Jouw kind helemaal weg van de Donald Duck, Kuifje of Suske en Wiske. Deze rugzak in cartoonstijl is toch helemaal te gek! Maak helemaal de blits met de coole 2d cartoonbag en shop hem 
hier.6. Dan kom je deze VW tent tegen en baal je dat je kinderen alweer te groot zijn. Hoe leuk is dit. Hoog is deze tent niet dus echt voor de allerkleinste maar zeg nou zelf dit wil jij toch gewoon hebben, hebben, hebben!
7. Piep paf poef, voor indianen, niet voor een boef. Als je handig bent maak je het zelf, maar deze tipi tent van Vilac is echt een plaatje! Voor buiten en voor binnen het maakt jouw indiaantje niet uit. Met wat strepen en een mooie verentooi superveel plezier. Deze bijzondere tent vind je in deze Shop!
8. Ik kan tekenen decemberboek van Studio Stift op 8.  Jouw spruit een kunstenaar in de dop? Met de uitgebreide stap-voor-stap tekeninstructies en de oefenruimte om zelf aan de slag te gaan gegarandeerd een mooi kunstwerk aan de muur. Erg leuk is de leuke activiteit aan het einde van elk hoofdstuk; bijvoorbeeld pepernoten bakken of tips om zelf kerstkaarten te maken. Op vele plekken te koop. Shop het hier snel en stop het als cadeautje in de schoen!


9. Wishbonebike! Oke de prijs is een stukje hoger en niet zomaar een cadeautje voor erbij. Maar van deze 3 in 1 houten loopfiets, ga je veel en lang plezier hebben. Customize je bike met de leuke framestickers, seatcover, handgrepen en naamplaatje.
10. Niet bang voor vieze vingers? Met deze finger printing set maak met je vingerafdrukken de leukste creaties. Fijn voor een druilerige woensdagmiddag, leuk verjaardagspresentjes en ook gezellig om samen met je kind te doen. Gebruik de stempels en kleurpotloden om de vingerafdrukken om te toveren tot figuren, bloemen of dieren. Hier te verkrijgen.
Wat is jouw favoriet? Laat het weten via mama met aandacht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten