vrijdag 15 november 2013

Wat kan er nou mis gaan bij het volgen van je droom!

Ik probeer het zo mindful, zen, hoe je het ook wil noemen, te benaderen. Het komt op mijn pad zoals het komt. Maar, zonder dat het mij beperkt in mijn dagelijkse bezigheden met aandacht, ben ik toch wel erg nieuwsgierig hoe ik meer mensen aandacht mag schenken.

Actief op fb, twitter, instagram, blog. (Misschien niet actief genoeg?)
Met een gratis website via webklik.nl (om de kosten ook gewoon lekker laag te houden) kom ik er niet. Het grote internetland is gevuld met de meest prachtige websites. En laat ik nou eerlijk zijn dat ik ook eerder ga voor de site met de mooie plaatjes. Gezocht: Een professionele uitstraling!! Dus......

Een nieuw logo: check
Visitekaartjes: check
Ansichtkaart: check
Website: check!          Lancering 1 december! www.metaandacht.nu                              Yeah!

Maar wat kan ik nog meer doen om mensen te mogen ontvangen? Ik barst van overtollig aandacht  Naast het vrijwilligerswerk wat ik doe, blijft er nog genoeg over. Ik organiseer een open aandachtswandeling. Iedereen mag komen. Helaas, ik mag niemand verwelkomen. Even ben ik mij bewust van de balende gedachten, want waarom lukt dit nou niet? Eerlijk, ik heb eigenlijk geen idee. ( ik deel even mijn gedachten met je na dit zinnetje: ik ben natuurlijk geen professional, weten mensen eigenlijk wel wat ik te bieden heb, is het wel duidelijk wat ik doe, is de stap te groot, durven ze niet, zijn ze bang dat hun verhaal wat ze vertellen naar buiten komt, hoe kan ik ze beter bereiken, moet ik succesverhalen zonder naam natuurlijk naar buiten brengen??????????)
                                                           
                                                                IK HEB AANDACHT OM TE GEVEN!!!!!!

Als ik mensen zo tegenkom willen ze alles van Met Aandacht weten om na ons gesprek, hun weg met opgedane inspiratie, andere kijk en een brede glimlach te vervolgen. Op die momenten klopt mijn hart een beetje sneller. Aandacht geven, daar geniet ik van. Maar ik wil JOU ook aandacht schenken tijdens een aandachtswandeling, workshop of keukentafelgesprek.

Ik hang folders op, post berichten op fb en twitter en ik organiseer een inloopochtend. Welgeteld 1 persoon mag ik die ochtend aandacht schenken. Fijn, maar in mijn gedachten vraag ik me toch af waar jullie op dat moment mee bezig waren? Geen tijd, geen zin, das niets voor mij.....? Excuses voor het invullen, maar ja had het al gedaan. Probeer eerlijk te blijven aan mezelf en naar jullie toe.
Ik begrijp best als je echt niet kon, of dat je echt geen zin had of dat het echt niet iets voor je is. Maar voor die mensen die wel mijn twitter volgen, mijn berichtjes, blogs, feeds lezen en die eigenlijk wel wat aandacht willen....Kunnen jullie mij misschien vertellen hoe ik jullie kan bereiken?!

Ik hoop je natuurlijk snel te mogen ontmoeten en aandacht aan je te geven, tot die tijd wens ik je een mooie reis.

Oh ja.....heb je misschien zin en tijd donderdag 21 november. Ik organiseer opnieuw een inloopdag van 10.00 tot 15.00 uur...... Kom je een kijkje nemen? Ook al komt er maar 1 persoon. Dit is mijn droom. En wat kan er nu mis gaan bij het volgen van je droom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten